Gyógyító látomás, Theta gyógyító gyógyító látomás. A HIT csodával határos gyógyító ereje


gyógyító látomás

Hogyan nyerhetek mélyebb bizonyságot Joseph Smith próféta első látomásáról? Nelson elnök javasolt néhány módot arra, hogy elmélyítsük az erről a fontos eseményről való bizonyságunkat: Olvasd el újra Joseph Smith beszámolóját az első látomásról lásd Joseph Smith története — Emellett abból is érdemes lehet még tanulnod az első látomásról, hogy gyógyító látomás a történet különböző változatairól, amelyeket Joseph Smithtől hallottak gyógyító látomás emberek lásd Evangéliumi témák: Beszámolók az első látomásról Beszámolók az első látomásrólBeszámolók az első látomásról, topics.

Tanulmányozd a visszaállításról szóló új kiáltványt, az üzenete pedig legyen a szívedbe írva lásd Russell M. Nelson: Őt hallgassd! Liahóna, Tanulmányozd a Miután tanulmányoztad és elmélkedtél róla, fontos, hogy Mennyei Atyához gyógyító látomás imában.

gyógyító látomás

Fejezd ki Neki a háládat, amiért elhívta Joseph Smitht prófétának, valamint azért a nagy világosságért és tudásért, amelyben gyógyító látomás eredményeképpen részesültünk. Alázattal kérd Őt arra, hogy mélyítse el az első látomásról való bizonyságodat.

gyógyító látomás

Gyógyító látomás meg azt is, hogy van-e bármi, amit tehetnél annak érdekében, hogy még jobban elmélyítsd ezt a bizonyságot. Ő a Lelke által válaszolni fog gyógyító látomás, és személyre szabott tanácsot fog adni.

gyógyító látomás

További a témáról.