Látási alkalmasság


látási alkalmasság

Lézeres látásjavítás Tudnivalók a lézeres szemműtét alkalmassági vizsgálatáról Látási alkalmasság látásproblémával is küzd, az Optimum Szemészet csúcstechnológiás, fájdalommentes és biztonságos lézeres kezeléseivel Ön is új életet kezdhet és megtapasztalhatja a kompromisszumok nélküli éleslátás örömét! Fontos azonban, hogy minden esetben egy alapos szakorvosi konzultáció és alkalmassági vizsgálat szükséges annak eldöntéséhez, hogy kin végezhető el a lézeres szemműtét.

A jogszabály mai napon Váltás a jogszabály következő időállapotára Jelen dokumentum a jogszabály 1.

Mire számíthat az alkalmassági vizsgálaton? Elemzést végzünk a szemeiről az alkalmasság megállapításához A szakorvosi vizsgálat során a műtétre való alkalmasság megállapítása mellett szemeinek általános egészségi állapotát is ellenőrizzük. Az alkalmassági vizsgálat során aberrométer segítségével hullámfront elemzést végzünk, felmérjük a látásélességet, a szaruhártya vastagságát és állapotát, a pupilla átmérőjét, illetve az esetlegesen megnövekedett szemnyomást.

látási alkalmasság

Látási alkalmasság elemzéshez feltérképezzük a szaruhártya alakját, a szem fénytörési hibáit A ZYOPTIX Diagnosztikai Munkaállomás térben feltérképezi a szaruhártya alakját, illetve a szem valamennyi fénytörési hibáját. Az úgynevezett aberrométer nevű eszköz az, amely az összetett fénytörési hibákat is kiszűri, így semmi sem marad rejtve.

Az alkalmasságot kizáró tényezők

Az intézetünkben található Zyoptix excimer lézer és a Victus femtoszekundum lézer a milliméter ezredrészénél is pontosabb kezelésre képes. A beépített íriszfelismerő rendszer biztosítja, hogy teljesen egyénre szabott kezelési programokat alkalmazzunk.

Munkaalkalmassági szemvizsgálat - Tisza Látáscentrum - Szeged Látás és alkalmasság. Alkalmasság látásra A színezés befolyásolja-e a látást? Töltse ki online alkalmassági tesztünket és megtudhatja, hogy alkalmas-e szemlencse Nincs egyéb, a látást befolyásoló szembetegsége pl.

A szemkövető rendszer gondoskodik arról, hogy a lézersugár minden pillanatban, még a szem legkisebb elmozdulása esetén is a megfelelő helyen fejtse ki a hatását. Amennyiben szükséges, bizonyos esetekben további, speciális látásvizsgáló eszközeinkkel elvégezhető teszteket javaslunk.

Vannak azonban bizonyos olyan követelmények, amelyeknek mindenféleképpen meg kell felelnie annak, aki szeretne valamilyen lézeres látásjavító eljárást igénybe venni.

látási alkalmasság

Az eredményes alkalmassági vizsgálat érdekében néhány dolgot be kell tartania. Lássuk ezeket!

látási alkalmasság

Lágy kontaktlencsét 4 nappal, kemény kontaktlencsét pedig 4 héttel a kivizsgálás előtt már ne viseljen. A vizsgálaton pupillatágításra is sor kerül, ezért a látása átmenetileg, egy kis időre homályosabb lehet.

látási alkalmasság

Éppen ezért a gépjárművezetés nem javasolt ebben az időszakban, így fontos, hogy legyen egy kísérője, aki elhozza hozzánk és hazaviszi a vizsgálatot követően. Ne használjon sminket, parfümöt, kozmetikumot a vizsgálat napján.

Lézeres szemműtét Látási alkalmasság. Látásélesség jogosítvány - Egészség Femina A színezés befolyásolja-e a látást?

Viseljen kényelmes ruhát és cipőt. Tájékozódjon honlapunkon a lézeres megoldásokról, a vizsgálatok és kezelések pontos árairól.

A pupillareflex vizsgálata

Állítsa össze azokat a kérdéseket, amelyeket meg szeretne kérdezni tanácsadó kollégáinktól és a szakorvosától. Mit hozzon magával a vizsgálatra?