Látáskorrekció által, A lézeres kezelések típusai


szemgyakorlatok a bates hyperopia számára enyhe stacionárius rövidlátás

A beavatkozást a TB nem támogatja. Ennek ellenére mi többféle fizetési lehetőséget kínálunk Önnek: A részletes szemészeti vizsgálat egyszeri díja 50 éves korig Itt jelentkezhet!

miért álmodsz arról, hogy elveszíted a látásodat hogyan lehet javítani a látást életkor szerint

Előfordulhat, hogy a vizsgálatsor bármely részének ismétlését szükségesnek látja szakorvosunk a pontos diagnózis megállapításához. Látáskorrekció által ilyen, ismételt vagy kiegészítő vizsgálat kontrollnak tekintendő, és hasonlóan a kezelés utáni kontrollokhoz, ingyenes.

Minden felsorolt fizetési mód esetében a kezelést követő kontrollvizsgálatok költségeit a kezelés díja tartalmazza.

100 emberi látás mit jelent a látvány

A lézerkezelés teljes díjának egy összegben történő kifizetése esetén készpénzben vagy bankkártyával : PRK lézeres látásjavító kezelés egy szemen hullámfront elemzés nélkül: Nem végzünk.

PRK lézeres látásjavító kezelés egy szemen hullámfront elemzésre építve: Az ár tartalmazza az összes szükséges kontrollvizsgálat díját a kezelést követő egy évig.

gyenge látás 18 éves kapja vissza a látását 2005-re

NO-Touch lézeres látásjavító kezelés hullámfront elemzésre építve: FEMTO lézeres látásjavító kezelés egy szemen hullámfront elemzésre építve: Sasszem Presbymax lézeres olvasószemüveg-kezelés egy szemen hullámfront elemzésre építve: Sasszem Visumax kezelés: