Látásvizsgálati képzés, Orvosi diagnosztikai analitikus alapképzési szak


Kapcsolat Rólunk A Szemeszter Optika hitvallása, hogy a látásvizsgálat és látáskorrekció egy a szemészeti szakmára épülő szolgáltatás. Ezt mi nagyon komolyan gondoljuk.

Számunkra minden páciens kiemelten fontos, minden esetben a maximális figyelmet és professzionális szolgáltatást kívánjuk nyújtani. Ennek érdekében alakult látásvizsgálati képzés az a csapat, melynek minden tagja fontos szerepet tölt be a professzionális szolgáltatás érdekében.

látásvizsgálati képzés rövidlátás gyermekeknél az alternatív módszer alkalmazásával

Saját vizsgálónkban két fő optometrista kollégánk, a hét minden napján végez látásvizsgálatot. Szakképzett optikusaink és a Hoya világcég legfejlettebb technológiával felszerelt műhelyes háttere biztosítja, hogy tökéletes elkészített szemüvegeket biztosítsunk vendégeink számára.

SE intézményi azonosító: FI Optometria Orvosi diagnosztikai analitikus alapképzési szak 8 félév, kredit, levelező Kiket várunk a képzésre? Olyan továbbtanulók jelentkezését várjuk, akik rendelkeznek az alábbi készségekkel, képesség­gel, mivel a látásvizsgálatok elvégzéséhez és az eredmények értékeléséhez nélkülözhetetlenek ezen tulajdonságok megléte: jó koncentrációs képesség, precizitás, kézügyesség, esztétikai ér­zék, rendszerező gondolkodás, magabiztosság, jó kapcsolatteremtő képesség, jó kommunikáció, türelem, empátia.

Olyan szolgáltatási csomagok és az azt kínáló csapat jött létre, ami csak a Szemeszter Optikában található Magyarországon. Folyamatos a belső képzés, munkatársaink ezen kívül rendszeres résztvevői különböző tanfolyamoknak is.

látásvizsgálati képzés hogy néz ki a nagylátás

Büszkék vagyunk arra, hogy a csapat tagjai Magyarország legjobb szakemberei közé tartoznak. A szolgáltatás másik fontos tényezője az optikai szalon és rendelői hangulat, amiben a páciens, vevő kényelmesen és jó hangulatban látásvizsgálati képzés részt a vizsgálaton.

látásvizsgálati képzés kareprost hatása a látásra

Büszkék vagyunk arra, hogy vevőink, pácienseink egyik rendszeres visszajelzése a családias, vidám hangulat a Szemeszter Optika látás- és szemvizsgálat alatt. Célunk, hogy folyamatos képzéssel és fejlesztésekkel biztosítsuk, hogy mindig a legmodernebb technológiák álljanak rendelkezésünkre. Pácienseink és vásárlóink egyéni igényeinek megfelelően a rendelkezésre álló technológiák segítségével alakítjuk ki a teljesen egyénre szabott szemüvegeket.

látásvizsgálati képzés figyeli a látványt

Hiszünk abban, hogy egy adott területen a legmagasabb szintű ellátás és kiszolgálás érdekében szükséges a specializálódás az optikai szolgáltatás területén is.

Rendelőnk ezért fektet nagy hangsúlyt a gyermek látás-szűrésekre elsősorban a rejtett kancsalság és tanulási nehézségek szűrésérevalamint a felnőtt szemészeti és látásvizsgálatokra, ugyanakkor a társszakmák között magas szintű kommunikációt folytat vezető itthoni és külföldi társ-szakmai cégekkel.

látásvizsgálati képzés myopia hogyan kell kezelni

Hisszük, hogy az éleslátás élménye, kényelmes és minőségi megoldással, kompromisszumok nélkül elérhető mindenki számára egy olyan egészségügyi szolgáltatással, melyhez nélkülözhetetlen a szakmai naprakész jelenlét és tudás. Ennek ismeretében nagy energiát fordítunk a pácienseink és vásárlóink felvilágosítására az első találkozás alkalmával, illetve külön kényelmi funkciót biztosítunk számukra ismételt vizsgálatra történő jelentkezésükkor.

Optikai szaküzletünk célja pácienseink boldogsága, kényelme, elégedettsége a rendelés és ügyfélkezelés alatt és végén egyaránt.

látásvizsgálati képzés a látás helyreállítása mínusz 3