Parabolikus látás


jó látás egy nap alatt

University Hospital, Caen Rövid összefoglaló A parabolikus repülés az egyetlen földi állapot, amelyben a súlytalanság 0G lehet elég hosszú ideig készült az emberi felfogás és viselkedés változásainak biztonságos teszteléséhez.

Továbbá a 0G periódusig a parabolikus repülés azonos 1,8G időtartamú periódusokat generál, amelyek jelen vannak egy újabb egyedülálló lehetőség, hogy teszteljék parabolikus látás a reakciókat a hipergravitációra és az 1G-re.

elengedhetetlen a látáshoz

A térbeli orientáció észlelése kritikus alrendszer, amelyet a központi idegrendszer használ rendszer a járművek és más összetett rendszerek vezérlésében magas szintű integrátorban funkció.

Pontos észlelés az ön-tér mozgásról és az önmozgásról más objektumok kritikusak a motoros vezérlést magában foglaló sikeres műveletekhez, pl. A mai napig csak korlátozottak működési bizonyíték arra vonatkozóan, hogy ezek a változtatások funkcionális hatásokat okoznak a misszió szempontjából kritikus kérdésekben műveletek és ellenőrzési képességek.

VKontakte szemvizsgálat

A hipotézis szerint a szenzomotoros teljesítmény megváltozik az invertált látás által kiváltott gravitáció függ: maximális változás hipergravitáció alatt, közbenső változás normál gravitáció alatt, minimális változás súlytalanság alatt. Átfogó állapot.