Stewardess látás, Hogyan lesz valakiből légiutas-kísérő? - Dívány


Kezdőlap » Egészségügyi követelmények Amikor valaki elhatározza, hogy légiutas-kísérő szeretne lenni, akkor a legfontosabb, hogy teljesen egészséges legyen.

Mind pszichésen és mind fizikailag alkalmasnak kell lennie a repülésre. Hatósági orvosi vizsgán kell átesniük a jelölteknek, valamint 24 havonta kötelező felülvizsgálatra kell jelentkezniük azoknak, akik már gyakorolják ezt a szakmát. A vizsgálatok önköltségesek.

táblázat a látás teszteléséhez online nézés

Az egészségügyi vizsgálatot Budapesten a Gyáli úti Repülésegészségügyi Intézetben más stewardess látás Repülőorvosi központban végzik el, míg a pszichológia vizsgálatokra Ferihegyen a Légi forgalmi és Repülőtéri igazgatóságnál kerül sor. A hatósági orvosi vizsgálatona a fizikai rátermettséget vizsgálják. Itt laboratóriumi vizelet és vérvételbelgyógyászati, sebészeti ellenőrzésen, gégészeti, fogászati, szemészeti hyperopia és életkor általános ideggyógyászati vizsgálatokon kell részt venni.

egyedi működés helyreállította a látást

A biztonsági berendezések folyamatos figyelése kiváló látásélességet és színlátást kíván. Szemüveg viselése nem ajánlott, mert sérülést okozhat. Mivel mozgó járművön dolgoznak követelmény a jó egyensúlyérzék, a szédülésmentesség, a jó térlátás. A hatósági pszichológiai vizsgálaton ben ft volt vizsgálják a jelöltek általános intelligenciaszintjét, döntési kézségét, köztük azt, hogy a jelölt egyszerre hány dologra képes figyelni.

jó eljárások a látás javítására

Milyen a jelölt vizuális memóriája, visszaemlékező képessége, miként reagál a látottakra és stewardess látás hallottakra. Mérik az egyensúlyérzékét, a kézremegést, a kézmozgás összerendezettségét, a stressztűrő képességet, a szóbeli kifejező képességet, valamint a beszéd artikulációját az úgynevezett kommunikációs és metakommunkiációs kifejezésmódot.

Vizsgálják a jelölt életvitelét a munkához fűződő motivációját.

a látásélesség 0 6 alatt mennyi