Szemvizsgálati távolság


Tudja meg, hogyan mérheti le PD értékét, és kapjon válaszokat a gyakori kérdésekre, például, mi is az a PD mérés, és ezt a számot miért fontos tudnia új szemüveg vásárlásakor.

Mit értünk pupillatávolság alatt?

Mr. Bean Live Performance at the London 2012 Olympic Games szemészeti retina degeneráció

Ha korábban még nem viselt szemüveget, talán nem tudja, hogy a pupillatávolság egy igen fontos és értékes szám. Milliméterekben adják meg, és a két szeme pupilláinak középpontjai közötti távolságot jelenti.

A felnőttek PD értéke általában 54 mm és 74 mm közé esik, míg a gyermekeké valahol 43 mm és 54 mm között van. Habár általában egy számként adják meg, pl.

keret szemüveg látás

Az utóbbi esetben ez az egyedi távolság a jobb és bal pupillától az orr középpontjáig. Gyorstipp: Az eyerim a PD értéket két számmal fejezi ki második eset.

fél szem olvasás a látás javítása érdekében

Ha az ön PD értéke egy szám, ossze el azt kettővel, így két azonos számot kap, amelyet később a dioptriás szemüveg kifizetésénél használhat. Miért fontos tudnia PD értékét?

Látásélesség-vizsgálati távolság - A látásvizsgálati táblázat közötti távolság

Egyszerűen szólva, a lencsék elkészítéséhez szükség van arra, hogy megfelelőek legyenek a szemeihez. A PD szemvizsgálati távolság általában lemérik a szemvizsgálat során, és a receptre is ráírják azt.

  • Tabletták a szem és a látás számára
  • Hyperopia vagy
  • Sittsev szemvizsgálati táblája Betűk mérete az asztalon szemvizsgálat
  • Látásvizsgáló tábla - Galéria Optika
  • Szemvizsgálat és tanácsadás
  • Profizika A szem hogyan lehet megfejteni a látás eredményeit Fő cikk: Látásélesség A látásélesség a szem azon képessége, hogy érzékelje a finom részleteket, és a szem azon képességének kvantitatív mértéke, hogy egy bizonyos távolságon belül érezze a fókuszban lévő képet.
  • Asztali parancsikonok - Ez a gép - napiinfopercek - A szemvizsgálati táblázat A4-es nyomtatására Látás kromatitási táblázat Mindannyian már megvan a szemvizsgálat a szemészeti irodában, de mi van, ha naponta szeretné figyelni a látásélességét?
  • Visszatértem a látásomat a kapukból

Második lehetőségként pedig saját maga is lemérheti azt. Hogyan mérd meg a pupillatávolságod? Ha magadnak kell megmérned a pupillatávolságod, akkor kövesd ezt az 5 egyszerű lépést: 1.

LÉPÉS Keress egy vonalzót, amelyen milliméteres beosztás is van, illetve egy tükröt vagy egy barátot - vagy, ha biztosra akarsz menni, akkor mindkettőt.

Pupillatávolság (PD) mérése

Tedd a vonalzó kezdőpontját a bal szemed pupillájának közepéhez. Nézz egyenesen előre!

édes látás ül le

LÉPÉS Tartsd a vonalzót stabilan és jelöld be a másik szemed középpontjának távolságát a vonalzón - vagy csak rakd oda az ujjad a számhoz. A kezdő- és a végpont közötti távolság adja meg a PD pupillatávolság értékét. Ez amúgy is egészen szórakoztató. Kérd meg egy szemvizsgálati távolság, a párod, a nagybácsid, a mamád, a kollégád vagy egy meglepően segítőkész szomszédodat, hogy nyújtsanak segítő kezet vagy inkább szemet számodra és olvassák le az értéked. Fő a biztonság, nemde?

Így is túl látás a nyelven keresztül A vásárlás az eyerimmal mindig rendkívül egyszerű és ez alól a PD érték megmérése sem lehet kivétel. Nem kell a könyvjelzők közé tenned ezt a cikket vagy folyamatosan azt ismételgetni szemvizsgálati távolság, hogy hogyan kell megmérni szemvizsgálati távolság pupillatávolságot, bár ha időnként szeretnéd ezt az irományt elolvasni, akkor nyugodtan rúgj ki a hámból, rendben?

Szemvizsgálatok - Látásélesség-vizsgálati távolság

Nem ítélkezünk. Szóval, vissza a lényeghez… Amikor kiválasztottad a keretet az eyerim webshopjában és a dioptriás szemüveged részleteit kell megadnod, akkor csak töltsd le a PD mérőnketamelyen minden szükséges utasítás megtalálható, majd töltsd ki az adataidat a rendelés befejezéséhez. Ha rendelkezel a PD értékeddel és a recepted többi adatával is, akkor rengeteg időt és pénzt tudsz megspórolni azzal, ha az optikai szükségleteidet online rendezed el.

Ha már megmérted a pupillatávolságodat és rendelkezel a recepted többi adatával is, akkor válassz ki egy keretet az eyerim webshop széles kínálatából.

Szemvizsgálat ingyen online A látásélesség ellenőrzése

Micsoda ajánlat! Oszd meg a cikket a Facebookon Yassaman Egyike vagyok az eyerim társalapítóinak és célom, hogy túléljek a Marketing világában. Állok elébe, hogy figyelmetekbe ajánljak pár szuper könyvet vagy a nyakamba vegyem Európát.

Egyszer sikerült megsemmisítenem egy teljes disznócsontot kevesebb mint 30 perc alatt és azoknak, akik nem tudják a nevemet helyesen kiejteni, azoknak maradok 'Yass'.