Vizualizációs látás


vizualizációs látás állítsa vissza mindenki látását 100 százalékra

Gépi látás alapú mérőrendszer illetve Unity vizualizációs modul fejlesztése mobil robotrokhoz Egyszerű lépések a látás javításáért Megrendelhető hanganyagaim 3D látás és vizualizáció - SotePedia Javítsa látását Szemgyakorlatok CooperVision® Vizualizációs látás, Téma leírása Nincs megadva Téma leírása A tanszéki mobil robotikai fejlesztésekhez, földön mozgó mobil robotok navigációs algoritmusainak valós teszteléséhez szükség van a robotok abszolút hely- ill.

Az önálló téma célja egy olyan gépi látás alapú mérőrendszer kialakítása, amely képes minderre egy plafonra szerelt kamera Kinect 2 segítségével.

vizualizációs látás hogyan és mit kell kezelni a látással

A rendszerrel szemben támasztott elvárások: Egyidejűleg több robot pozíciójának és orientációjának valósidejű meghatározása a robotok tetején elhelyezett azonosító mintázatok alapján Vizualizációs látás alakzatokból pl. A jelenlegi feladat célja ennek a rendszernek a megismerése, illetve továbbfejlesztése a környezetmodellezési funkció megvalósításával - egyszerű akadályok pl.

Vizualizációs látás téma másik része a vizualizációs modul vizualizációs látás vonatkozik.

vizualizációs látás hogyan lehet felpumpálni a látás izmait

A vizualizációs látás céljából egy PC-re kötött projektor vetít képet az asztalra amin a robotok mozognak. Feladat ennek a képnek az előállítása a virtuális környezetről, majd a valódi akadályokra, robotokra vetítése.

Megjelenítás: Robotok azonosítói, akadályok befoglalójának megjelenítése magasságadatok figyelembevételével. Szenzorok jeleinek megjelenítése távolság, sebesség stb.

vizualizációs látás répa javítja a látást

A megjelenítőrendszer Unity platformon készül. További a témáról.