Kormányzati jövőkép


Jövőkép, értékek, stratégia Mitől más a Deloitte vállalati kultúrája? Vezetőinkkel és tagvállalatainkkal világszerte együttműködve kifejlesztett jövőképünk és stratégiánk garancia arra, hogy a tagvállalatok által nyújtott szolgáltatások színvonala földrajzi, funkcionális és üzleti határokon átívelve is mindenkor kiváló legyen.

kormányzati jövőkép felszerelés a látáshoz

Témakörök Jövőképünk változatlan: A kiválóság mércéje kívánunk lenni — a legfontosabb ügyfelek és szakemberek első számú választása. Közös értékeink örök érvényűek. Tömören fémjelzik azokat az alapelveket, melyek a Deloitte vállalati kultúráját más vállalatoktól megkülönböztetik.

kormányzati jövőkép tabletták a látás asztigmatizmusának javítására

Jó hírnév Jó hírnevünk mindennél fontosabb számunkra — identitásunk alapköve a tisztességes magatartás, további fontos építőelemei a fenntartható és felelős üzleti gyakorlat. Kiemelkedő érték a piacok és az ügyfelek számára Kiemelkedő szerepünk van mind a tőkepiacok, mind pedig tagvállalataink kormányzati jövőkép hatékonyabb működésének támogatásában. Ez a szerep egy kiváltság, ezért töretlen odafigyeléssel és fáradhatatlan elkötelezettséggel töltjük be.

kormányzati jövőkép hiperópia 1 2

Kölcsönös elkötelezettség A határokon átívelő kollegialitást fontos versenyelőnyünknek gondoljuk, megőrzéséért nagyon sokat megteszünk. Egymás támogatása érdekében a végsőkig is elmegyünk.

kormányzati jövőkép a jövőkép fórum

A kulturális sokféleség ereje Tagvállalataink ügyfeleinek nap, mint nap komplex üzleti kihívásokkal kell szembenézniük — többdimenziós gondolkodásmódunk nagy segítséget nyújt ebben. A különböző kultúrájú, társadalmi hátterű és gondolkodásmódú kollégákkal együtt végzett közös munkán keresztül munkatársaink jobb szakemberek és vezetők lesznek.

kormányzati jövőkép érzékszervi rendszerek emberi látás